Skip to main content

Wie Wat Waar

Zij waren de oude Vereniging Willy Wortel Workshop opgericht 3 januari 1991 op de Raamsingel 16a te Haarlem.

In 2002 zijn ze verhuist naar haar huidige locatie houtplein16a voorheen een oude discotheek en verder gegaan als Cannabisshop Willie Wortel Sinsemilla BV. Voor leuke oude filmpjes en heel veel oude historie en foto,s neem ook eens een kijkje op:

In 2006 zijn zij verder gegaan zonder President/Owner de heer N.v.Schaik mede eigenaar van de twee andere Willie Wortel Cannabisshops in Haarlem. Zij zijn ook met recht de grootste coffeeshop van Haarlem met het grootste wiet en hasj assortiment. Met eigen huis soortjes zoals echte originele 100% biologische Shiva Gold en Haarlem Diesel. Ook voor de minder sterke roker hebben ze lekkere lichte wiet vraag ernaar bij de dealer die je precies zal vertellen welk wietje of hasjiesj bij je hoort.

Maar ook voor gezelligheid kunt bij ze terecht en beschikken zij over twee pool tafels en een tafelvoetbal en ook de nieuwste flipperkast hebben ze staan. Voor in de weekend hebben ze ook vaak een dj die lekkere chill muziek draait kortom THE PLACE TO BE. Ook hebben zij Fox sport zodat je geen voetbalwedstrijd hoeft te missen. Tot ziens in de Willie Wortel Sinsemilla.